Over ons

OxyMoves is een platform met duizenden instructievideo’s van oefeningen en biedt innovatieve online ondersteuning bij de behandeling van patiënten. In de praktijk blijkt het voor patiënten vaak lastig om alle oefeningen en de uitvoering ervan te onthouden. Terwijl dit juist belangrijk is voor het herstelproces. Online video’s bieden een gemakkelijk geheugensteuntje.

Met OxyMoves stelt u gemakkelijk en snel een oefenprogramma samen. Dit koppelt u aan het online profiel van uw patiënt. Zo heeft hij/zij alle oefeningen altijd en overal bij de hand en weet hij/zij precies wat belangrijk is bij de uitvoering. Op de printbare versie wordt de uitvoering van de oefening stap voor stap uitgelegd. Momenteel zijn er 8.000 oefeningen beschikbaar, waarvan maar liefst 4.500 in het Nederlands.

OxyMoves maakt gebruik van de software van Physiotec.


Physiotec

PHYSIOTEC - Al meer dan 20 jaar ontwikkelt Physiotec uitgebreide en intuïtieve oefenprogramma’s en software in samenwerking met kinesitherapeuten. Physiotec is in 1993 in Canada opgericht door een fysiotherapeut die het revalidatieproces van haar patiënten wilde verbeteren met beelden die de voorgeschreven oefenschema’s beter zouden illustreren. Inmiddels hebben zij wereldwijd 40.000 gebruikers.

Kijk voor meer informatie op physiotec.ca.